News

Inschrijven

V.V.O.-atleten denk er aan om in te schrijven voor 30 november als je gebruik wil maken van het goedkoopste tarief. Inschrijven dient te gebeuren via je clubverantwoordelijke.

Voorbereiding verloopt volgens plan

Al het voorbereidende werk verloopt volgens de planning.

De kaarten zijn volledig herzien, de accommodatie is vastgelegd en de baanleggers zijn er mee gestart om zo van de 30e editie van de Sylvester een succes te maken.

Inschrijvingen mogelijk

Het inschrijvingsformulier op www.orienteeringonline.net is aangemaakt zodat vanaf nu de inschrijvingen voor deze wedstrijd mogelijk zijn.

Opmerking: het aantal ingeschreven deelnemers mag aan de lage kant lijken doch het dient opgemerkt dat deelnemers van Belgische clubs moeten inschrijven via hun clubverantwoordelijke.

Sylvester5 2016 in Compass Sport

Compass sport publiceerde in haar tijdschrift van februari een knappe reportage over de deelname van een aantal Britten aan onze Sylvester5-daagse. Leuk om lezen en een opsteker voor iedereen die hier zijn steentje toe heeft bijgedragen.

30ste Sylvester5-daagse in 2017

Nog enkele dagen geduld en je kan hier alle info vinden. Hou van 26 tot 30 december 2017 zeker en vast vrij. Het worden oriëntatiehoogdagen... De dertigste uitgave van dit event mag je niet missen!

Eindstand Sylvester5-2016